16 Mart 2016 Çarşamba

YAYINEVİ

Yazarın çöp ev nasıl olunur; konusuna hakim olduğunu sizlerde göreceksiniz.


KİTAP İSMİ: ÇÖP EV OLMANIN RACONLARI

(ÇÖP EV OLMAK İSTERMİSİNİZ)

HURDACILAR ESKİ EŞYA SATAN PAZARLAR

KOLLEKSİYONERLER

Çöp ev olmak hayatımızda bir çok değişikliğe sebep olur.

ESKİ AŞOFMANLAR

ÇANTALAR

ÖNEMLİ EVRAKLAR

EL ALETLERİ

GELECEKTEKİ ÇÖP EVLER

GÜNÜMÜZDE Kİ ÇÖP EVLER

KİTAP İSMİ:

ÖNSÖZ

İLK YAZILAR

Çöp ev olmak senelerdir boşuna koşturmuşum. Keşke bu kitap daha önce yazılsaydı kestirme yoldan çöp ev oldum diyeceksiniz.
Çöp evler söz konusu olduğunda siz konuşulacaksınız… Şimdilerde çöp evler moda oldu. Doğru kararlar, geleceğimizi yönetir sizlerde çöp ev olup işleri yoluna koyduğunuzda bugün ve gelecekte rahat edeceksiniz. Çöp ev konulu bir kitap yazma kararımı açıkladığımda çevremde büyük bir tartışma oluşturdu. Hemen hemen herkes kitap projeme olumlu baktı. Bu gelişme benim çalışmalarımı hızlandırdı. Şimdi sizler neler yapacaksınız hemen ayrıntılara geçelim. Diğer çöp ev sahiplerine nasıl fark atarım onları nasıl gerilerde bırakırım projelerini başından sonuna kadar dört dörtlük yapın ve hemen uygulayın. Nasıl birinci oluruz; sorusunun tüm cevapları geniş ve anlaşılır şekilde yazıldı. Sizlerde modayı takip edip zaman kaybetmeden çöp evlerde yerinizi alabilirsiniz. Çöp ev olmak her ne kadar sizi yorsa da çöp ev olduğunuzda inanılmaz heyecanlar ve mutluluklar yaşayacaksınız. Kitabınızda çöp ev tutkunlarının ve karşıtlarında inanılmaz görüşlerine tanık olacaksınız. Biz yazarların okurlara akıl vermeye uzmanmış gibi davranmaya hakkımız yoktur. Bende sizlere çöp ev olmayın. Düzenli olun gibi bir söz söylemeyeceğim. Kitabımın ismini “çöp ev olmanın yolları” olarak uygun gördüm. Zaten hepimizin bildiği gibi çöp ev konusu çok önemlidir. Önemli olan insanların yaşadığı yerler değil ruh dünyalarının rahat ve huzurlu olmasıdır. Endoğrusu olan duygularımızın düşüncelerimizin düzenli olarak yürümesidir. Sizler arzuladığınız çöp evlere sahip olduğunuzda bizlerde mutluluklar yaşayacağız.

ARKA KAPAK

Fırsat bu fırsat… Herkese çöp ev olma fırsatı doğuyor. Çöp ev olmayan kalmasın. Geleceğinizi şekillendirip, anlı şanlı göz alıcı efsanevi servet sayılan çöp evlere sahip olma hayalleriniz gerçek olacak. Çünkü kitap çöp ev olma garantisini sizlere sunuyor. Çöp ev olup herkese hava atma şansı şu an elinizde yeter ki hızlı bir hamle yapın… Çöpünüze çöp katın. Çöp ev nasıl olunur, duygusunu yaşamanın heyecanına var mısınız? En kestirme ve kolay yoldan çöp ev olma dönemeci nasıl dönülür tüm sırlar bu kitapta… 
 
İşte size çöplerle dolu bir dünya… Çöp dünyasının kralı siz olacak çöpün tarihini siz yazacaksınız.
 
Helen çöp ev olanlar da düşünüldü. Onlarda çöpüne çöp katacak daha büyük çöplere sahip olacaklar. Çöp ev olmanın raconu evin her açıdan karmaşık görünmesidir.
 
Kitabınızda çöp ev olanların ve çöp evlerini kaybedenlerin gerçek hikâyeleri de var. Dünya nimetlerinden faydalanamamanın yolu çöp evdir.

Süper harika bol bol eşyalı eşsiz güzellikteki çöp evlere sahip olmaya ne dersiniz? Bize sorarsanız bu enterasan fırsatı kaçırmayın. Tek başınıza çöp ev olamıyorsanız gücünüzü birleştirecek birilerini bulup onlardan yardım alın. Merak etmeyin en kısa sürede çöp ev olma yeteneğine kesinlikle sahip olacaksınız.

Çöp ev olabilmek için en güvenilir en kolay yöntemler… Çöp ev olmanın tüm jargonları tüyoları ve sırlarını öğreneceksiniz. Göz kamaştırıcı süper çöp evlere sahip olmayı düşünürmüsünüz? Çöp ev olmayı yakalama fırsatı kaçacak fırsat değil.

İnanın çöp ev olduğunuzda farklı bir atmosfere bürüneceksiniz. Artık çöp ev sahibi olma sırası sizde… çöp ev olmanın temelini ve zeminini ele geçirdiniz.

Pırıl pırıl görünen karmaşık mı karmaşık görünen eşyalarınıza bakarak mutlu olacaksınız. Bu duygular ve yaşam tarzı neden sizin hakkınız olmasın ki! Nederler teranelerine aldırmadan haydi dağınık mı dağınık çöp ev sahibi olun…

Dünyanın en iyi çöp evleri arasına girme fırsatı var. Siz ne dersiniz? Çöp ev olduğunuzda sizleri çok ilginç sürprizlerde bekliyor.

Çöp ev olmak tüm dünya insanlarının hakkıdır. Çöp ev olabilmeniz için acele rotanızı çöp yığınlarına çevirmelisiniz. Çöpün rotasını bir an önce elinize geçiriniz.

Çöp ev olmak senelerdir boşuna koşturmuşum. Keşke bu kitap daha önce yazılsaydı kestirme yoldan çöp ev oldum diyeceksiniz.

Az eşyalı evlerden sıyrılıp; çöp ev olmaya hazırmısınız. Çöp ev olmak istiyorsanız tüm yöntemler sizi bekliyor.

Hayatınızı kökten değiştirecek kitabı kaçırmayın. Fazla çaba göstermeden çöp eviniz olacak.

Kitap sayesinde istediğiniz ölçüde çöp eve kavuşma olanağı bulup keyfinize bakacaksınız.

ÇÖP EVLERİN TARİHİ

Çöp evler eski çağlarda hazine değeri taşımaktaydı. Kalabalık ve çok eşyalı mağaralar haramilerin saldırılarına daha çok maruz kalırdı. O dönemlerde mağaralara kapı yerine konan kayalar olurdu. Çöp evler değerli olduğu için soyulmasın diye bu evlerin kapı bölümlerindeki kayalar daha büyük olurdu. Eşyası az olanlar sersefil yaşarlardı. Çok eşya önemini ve değerini her zaman korurdu. O dönemlerde herkes çöp ev olma yolunda koşmasına rağmen başaramazlardı.

ÇOK MUTLUYUM

Ülkemizin ve dünyanın her yerinden çöp ev kitabına katkıda bulunan bilgi sunan bireylere teşekkür ediyorum. Fikirler önemlidir. Toplumların iyiye gitmesinin yollarından biriside o konuda edebi eserlerin kaliteli ve çokça olmasıdır. Daha önce zengin olmanın yolları, cesaretli olmanın yolları, illüzyon, ateş yutan adam, jonglör, karagöz hacıvat öğreten kitaplar yazdım. Olanca çabayı ve gayreti göstererek çöp ev dosyasını hazırladım. Şimdi ise çöp ev olmanın yolları kitabımı yayınlamak ve sizlere ulaştırmak çok harika ve süper bir duygu olduğunu belirtmek istiyorum. Çok mutluyum.

Yayınevi yetkililerine sonsuz teşekkürler.

YAZAR

Çöp evlerle ilgili ilk kitabı yazan yazarımız birçok ayrıntıya değinmiş.

ELBİSELER

BOZUK EV EŞYALARI


AĞIR AĞIRDA OLSA KURTULUN

KARIŞIKLIĞIN FARKINA VARMAK

Çöp evlerden kestirme yoldan nasıl kurtulunur şimdi onu anlatayım. Çöp evin içindeki sadece ambalaj malzemelerini gözden çıkarıp atarsanız sorunlardan yarı yarıya kurtulursunuz.

BÜYÜK YOKSULLUKLARIN KITLIKLARIN SONU ÇÖP EVDİR


Ekonomik olarak sıfır noktasında hayat sürenler hiçbir eşyayı demiyorum hibir şeyi atmazlar. Hasatalık içlerilerne işlemiştir. Yaşadıkları travmalar gündelik yaşamlarına yansır. Kıtlık gördükleri için bolluk onlar için geçici sayılmaktadır. Tekrar yine yoklukların geleceğine inandıklar bu yüzden eşyaları eskise bile atmazlar. Bunun sonucunda hem kendileri acı içersinde yaşarlar. bu davranışları sonucunda yakınlarınıda çöp ev yapmaya çabalarlar yakınlarıda çöp ev olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder