16 Mart 2016 Çarşamba

KİTAP İSMİ: DOLANDIRICILARDAN HIRSIZLARDAN KOLPACILARDAN KURTULMANIN YOLLARI

Hasan hüseyin kahverengi

BİYOGRAFİ
Hasbora güzelrüzgar uluslar arası sahne gösteri ve performans sanatları festivalleri düzenlemektedir.
Sahne sanatları aşığı olan yazarın kitap nasıl yazılır jonglör, illüzyon, ateşbazlık, karagöz hacıvat sanatını öğreten kitapları yayınlanmıştır.
Sosyal yaşam ve kişisel gelişim kitapları arasında cesaretli olmanın yolları ve korkularımızdan nasıl kurtuluruz bazılarıdır.
Kitaplara olan sevgisinden dolayı kültür merkezlerinde kitap fuarları düzenlemektedir.
ÇOK MUTLUYUM

Daha önce “muhbirlerin anıları”,”kolpacılık ve zarfçı mafya”,”cesaretli olmanın yolları kitapları yazdıklarımdan bazılarıdır. Şimdi ise hırsızlardan ve dolandırıcılardan kurtulmanın yolları ile ilgili kitabımı yayınlamak ve sizlere ulaştırmak çok harika ve süper bir duygu olduğunu belirtmek istiyorum. Çok mutluyum.

Yayınevi yetkililerine sonsuz teşekkürler.

YAYINEVİ

Hasan hüseyin kahverengi kötülük ve mafya karşıtı bir yazarımızdır. Daha öncede “kolpacılık ve zarfçı mafya” yine kişisel gelişim sayılan “cesaretli olmanın yolları” adlı kitaplarını yayınladık.

ÖN KAPAK

Dolandiricilardan ve hirsizlardan kurtulmanin tüm sirlari.
Sizi kimse aldatamayacak ve dolandiramayacak.

ARKA KAPAK

DOLANDIRICILARDAN HIRSIZLARDAN
KOLPACILARDAN KURTULMANIN YOLLARI

Dolandırılan aldatılan insan kalmasın… herkes gözünü açsın uyanık olsun. Hırsızlardan kolpacılardan gına gelenlere müjde! Dolandırılmaya son… Yeter artık daha nekadar dolandırılacağız. Kitap size hırsızlardan dolandırıcılardan kolpacılardan kurtulmanın klavuzunu garantili olarak takdim ediyor. Kimse sizi oyuna getiremeyecek değerlerinizi aşıramayacak.

1- Elinizdeki eser sizin yaşamınızı kolaylaştıracak. Kazandığınız paraları kimseye kaptırmayacaksınız. Kitap sizi tüm kötülüklerden, sömürüden,  negatifliklerden, tuzaklardan, desiselerden, pusulardan katakullilerden ve gerilimlerden uzak tutacaktır. Bu fırsatları şu an elinizde tutuyorsunuz kaçırmadan değerlendirmeye bakın. Yaşantınızda yenilikler olacak ve hayatınız kurtulacak.

2- Kitabınızda dolandırıcılık, hırsızlık, etki altına alma, kolpacılık, hileli yönlendirme ve zarfçılığın bilinmeyen yönlerini öğreneceksiniz. Kolpacıların kullandıkları piyonların maşaların yöntemlerini öğrenip tedbirlerinizi alabileceksiniz. Sizi zor durumda bırakacak tüm olayların karşısında nasıl tedbir alacağınızı kolaylıkla ve zorlanmadan yapacaksınız.

4- Dolandırıcılar, manipülatörler, kolpacılar, zarfçılar hırsızlar arsızlar aslında bizim yakınımızdalar. Bunlar neden bu kötülüklere bulaşıyorlar. Bunları kimler kullanıyor. Mallarım ziyan; zebil olmasın diyormusunuz. 
Bunların maskelerini düşürüp; size zarar verme çabalarını boşa çıkaracaksınız. Tümünden nasıl kurtuluruz, hepsi okuduğunuz kitabın içinde.

5- Tüm kötü insanlar sadece bilgisizleri işgal ve istila ederler. Sinsileri ve size tuzak kuranları kolaylıkla anlayacaksınız. Tüm çabalarını boşa çıkarcaksınız.

6- Artık sizi kimse pisliğin murdarlığın iğrençliğin cehennemine çekemeyecek. Size eski değil yenilikçi yöntemler lazım. Fırsat bu fırsat; hırsızlardan dolandırıcılardan ve kolpacılardan hemen kurtulmak istiyorum diyor musunuz?

8- Dolandırıcıların kolpacıların manipülatörlerin önüne set çekmek ve başa çıkmak için neler yapabilirsiniz. Yeter artık evim arabam iş yerim soyulmasın, gerilim yaşamak ve suç şebekelerinin tuzaklarına düşmek istemiyorum diyor musunuz?

10- Sizi dolandırıcılardan kolpacılardan hırsızlardan tüm karanlık işlerden kurtaracak bir kitap lazım mı? Şu anda bu olanak size sunuldu. Kötülerden ve kötülüklerden kurtulmanın tüm detayları ilk defa yazıldı. Kolpacıların dolandırıcıların hırsızların hangi yöntemleri uyguladıklarını merak ediyorsanız bu kitabı hemen alın…

13- Hırsızlardan dolandırıcılardan kurtulmanın yollarını biri bana anlatsa dediğiniz oldu mu? İnsanlar artık kötülükleden ve kolpacılardan nasıl kurtulurumun peşine düştü. Çağımız adeta dolandırıcılarla savaş çağı oldu. Hırsızlık önlemlerine ilgi bir hayli artış gösterdi. Kimse kazancını hak etmeyenlere yedirmek istemiyor. Kitap sayesinde dolandiricilardan hirsizlardan kolpacilardan kurtulacaksiniz.

Bizlerin her ihmali dolandırıcıları ve hırsızları güçlendiriyor. Kaçırdıkları malların ve paraların hayırlarını göremeseler bile bizi ekonomik olarak zayıflatıyorlar.

Otoritenin zayıflaması ve yok olması hırsızlıkları ve dolandırıcılıkları azdırmaktadır.

Not: Bir yerde değerli bir mal varsa orada hırsızlık dolandırıcılık kolpacılık olacaktır.

Kitabınızda neler bulacaksınız: Hırsızlığın dolandırıcılığın ve kolpacılığın artış gösterdiği şu günlerde böyle bir kitap yazmanın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Toplumların deforme olup çatlaması sonucunda çalma çırpma olayları ortaya çıkar ve bir süre sonrada halk tarafından kanıksanır. Kültürler deforme oluır.

ÖNSÖZ SUNUŞ (İLK YAZILAR)

1- Sanal dünyada her türlü dolandırıcılık ve kolpa yapılmaktadır. “Cep telefonunuzu kargo ile gönderin ucuza tamir edip size gönderelim” ilanlarına inanıp cep telefonunu kargo ile tamire gönderip bir daha haber alamayanlar bile olmaktadır.

2- Bana büyü yap diye para gönderip kargodan büyüsünü alıp büyünün işe yaramadığında dolandırıldığını anlayıp karakola gidenlere ne demelidir.

3- “Ödeyeceğiniz faturaları yarı yarıya düşüreceğim bana para gönderin” diyen dolandırıcılara para kaptıranlarında gerçek olduğunu sizlere yazmak istiyorum.

4- Toplumun yokluk içersinde kıvranma nedeni suçluların cezalandırılmamasıdır.

5- Sahtekarlıkladan canımızı ve malımızı nasıl koruruz, kötülerle kötülüklerle ve düzenbazlarla nasıl başa çıkarız.

6- Bize zarar verecek sinsi ve kahpe davranışları olanları nasıl anlarız. Onları başımızdan savmanın yollarını ziyadesiyle bulacaksınız.

7- Servetimiz geleceğimizdir diyorsanız, malınızı, mülkünüzü ve paranızı zorbalara, zirzoplara, madrabazlara ve tokatçılara kaptırmamanın yollarını hemen öğrenebilirsiniz. Kitabınızda kötülüklerin yaygınlaşmasının nedenleri ve önlemleri de vardır.

8- Dolandırıcılığın artış gösterme nedenleri insanlara fazla güvenmektir. Artık sizin için dolandırıcılık ve hırsızlık kabus olmayacak.

9- Başımıza müsibet gelmeden uğursuzlarla karşılaşmadan önce neler yapmalıyız hepsini öğreneceğiz.

10- Şu cümleler her şeyi açıklayacaktır: Rızkımızı nasıl koruruz neler yapabiliriz. Bütün dünya insanlarının kötülerin sarmalından kurtulması, mallarını çaldırmaması ve hiç kimse tarafından incitilmemesi için yazıldığını göreceksiniz.

11- Hırsızlar rotalarını nerelere çevirir tüm bunların sırlarını öğrenip tedbir alıp tüm kötülüklerden kurtulabilirsiniz.

Not: Zor bela ve zar zor geçinirken birde kolpacıların bizi soymasına izin vermeyeceğiz. Dolandırıcıların hırsızların pençesine ve ağlarına düşmeyeceğiz.

YAZAR

Epeyce bir zamandır insanları kimse dolandırmasa kimse kimsenin malını çalmasa diye düşünmekteydim. Şimdi fırsat buldum ve yazdım. Sosyal sarsıntılar, toplumun parasal çöküşleri dolandırıcılığın ve kolpacılığın çoğalma ve tırmanışa geçme nedenleri arasındadır. Devletlerin güvenlik zayıflığı ve hantallıkları kötülüklerin ayyuka çıkmasına sebep olur.

Toplumun yokluk içersinde kıvranma nedeni suçluların cezalandırılmamasıdır.

Sahtekarlıkladan canımızı ve malımızı nasıl koruruz, kötülerle kötülüklerle ve düzenbazlarla nasıl başa çıkarız.

Bize zarar verecek sinsi ve kahpe davranışları olanları nasıl anlarız. Onları başımızdan savmanın yollarını ziyadesiyle bulacaksınız.

Servetimiz geleceğimizdir diyorsanız, malınızı, mülkünüzü ve paranızı zorbalara, zirzoplara, madrabazlara ve tokatçılara kaptırmamanın yollarını hemen öğrenebilirsiniz. Kitabınızda kötülüklerin yaygınlaşmasının nedenleri ve önlemleri de vardır.

Kitabınızda neler bulacaksınız: Dolandırıcılığın ve kolpacılığın artış gösterdiği şu günlerde böyle bir kitap yazmanın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Toplumların deforme olup çatlaması sonucunda çalma çırpma olayları ortaya çıkar ve bir süre sonrada halk tarafından kanıksanır. Kültürler deforme oluır.

Kolpacıların dolandırıcıların ve hırsızların hızını nasıl keserim diye düşünüyorsanız tüm ipuçları bu kitapta. Umutsuz ve çaresiz değilsiniz. Kimse kimsenin hayatını zehir edemez haksız yere bir lirasını bile alamaz. Hep birlikte mafya karşıtı savaşlar vermeliyiz. Toplum olarak sorunlarımızı çözmek için kenetlenmeliyiz. Toplumda birlik olmazsa çeteler devlete ve halka çöreklenirler. Epeyce bir zamandır insanları kimse dolandırmasa kimse kimsenin malını çalmasa diye düşünmekteydim. Şimdi fırsat buldum ve yazdım. Sosyal sarsıntılar, toplumun parasal çöküşleri dolandırıcılığın ve kolpacılığın çoğalma nedenleri arasındadır. Devletlerin güvenlik zayıflığı ve hantallıkları kötülüklerin ayyuka çıkmasına sebep olur.

KİTABINIZIN YAZILMA AMACI
Medyada duyarız; insanları soyup soğana çevirenler bir türlü yakalanamıyorlar. Bu tür kolpacılar yakalansalar bile malları geri almak imkansızdır. Bu gidişata dur diyecek bir kitap yazılmalıydı. Gelecekte ve şimdi dünyamızda yaşayan herkes dolandırıcıların ve kolpacıların iç yüzünü öğrenip kendilerini nasıl koruyacaklarını bilip tedbirlerini alacaklar. Malımızın ve paramızın gitmesi özgürlüğümüzün de gitmesi demektir. Okuduğunuz bu kitap üzüntünüze neden olacak bütün tatsız olaylardan korunmanız için yazıldı. Suçlardan ve suçlulardan korunacaksınız. Suça ve suçluya bulaşmayacaksınız. Bunları nasıl gerçekleştireceğiniz ayrıntılı olarak var. Kitabınızı okuduğunuz da dolandırıcılara hırsızlara kolpacılara zerre kadar hedef olmayacaksınız. Dolandırılmaya, aldatılmaya son vereceksiniz. Kesinlikle kimse sizi aldatamayacak ve incinmeyeceksiniz. Ürkütücü güç olarak bilinen yasadışı olaylardan nasıl korunursunuz; sorusuna cevap bulacaksınız. Yaşantınız boyunca karşılaşacağınız kolpalardan, dolandırıcılıklardan, ve yanlış yönlendirilmelerden kurtulmanın yollarını öğreneceksiniz. Size bulaştıkların da ise neler yapabileceğiniz ayrıntılı olarak yazıldı. Bu kitap haricinde yayınladığımız “kolpacılık ve zarfcı mafya” kitabına gösterdiğiniz ilgi nedeniyle elinizdeki kitabıda sizlere sunma kararı aldık. Kolpacılar, zarfcılar ve dolandırıcılar dünyamızda hep olacaklardır. Bizler kendimizi nasıl koruruz sorusuna cevap bulacağız.
Özet : Kimsenin bizi yıldırım gibi çarpmasına izin vermeyeceğiz. Kolpacılar dolandırıcılar hırsızlar size zarar vermeden onları engelleyebileceksiniz.
KİTAP NEDEN VE NASIL YAZILDI

Kolpacılar dolandırıcılar ve hırsızlar yüz binlerce seneden beri insanları duvara toslatıyorlardı. Bunu hep hilelerle kandırmacalar la yapmaktaydılar. Bu kolpacı sürülerinden kurtulmanız için yazdık. Bu sırları insanlar öğrenirse kurtulurlar diye düşündüm. Çok uzun yıllar araştırmalar yaptım. Yeter ki insanlar dolandırılmasın malları çalınmasın istedim. Elinizdeki eser tüm dünya insanının hayatını kurtaracak sırlarla tüyolarla ipuçlarıyla doludur. Aldatılmamak için hangi püf noktaları bilmeliyiz bunların tüm inceliklerini anlaşılır şekilde açıkladım. Daha önce yayınlanan “kolpacılık ve zarfçı mafya” kitabımı okuyanların övgü dolu konuşmaları beni yüreklendirdi. Üç konuyu birlikte toparladım. Hırsızlık dolandırıcılık ve kolpacılık olarak birleştirdim.

BENZERLİKLER KOLPASINDAN KURTULMANIN TÜYOLARI

Aynı isimdeki yabancı paralarla dolandırıcılık turistik yerlerde çok yaygındır. Bu bölgelerde dövizle alışveriş yapmak yaygındır. Para bozdurma konusunda şöyle bir kural vardır. En büyük devletin parası daha fazla kullanıldığı için hep o para akıldadır. Diğer parası değersiz olan devletlerin paralarının imside aynıdır. Bu değersiz paraları bozdurmaya gittiğinizde verdiğiniz parayı büyük devletin parası sanıp yüksek değerden bozanlar vardır. Bu boşluğu gören dolandırıcılar değeri düşük olan paraları toplayarak yüksek fiyattan bozdurarak dolandırıcılık yaparlar. Dolandırıcılıklar yasal boşluklardan oluşmaktadır. Yasal boşlukların yanı sıra birde vatandaşlıkların ihmalleri olunca dolandırıcılıklar artmaktadır. Döviz bozdurma işlerinde tek aldanmayan kurum profesyonel olarak çalışan döviz bürolarıdır. Dolandırıcılardan kurtulmak için bu görevi döviz alışverişi yapan dükkânlara bırakmak gereklidir. Kendi paralarımızı kolayca tanıyabiliriz. Oysa diğer paralar kafa karışıklığına yol açtığı için aldanırız. Kendi bildiğimiz paralarla alış veriş etmemiz bizleri bu türden dolandırıcılıklardan kurtaracaktır.

Şu cümleler her şeyi açıklayacaktır: Rızkımızı nasıl koruruz neler yapabiliriz. Bütün dünya insanlarının kötülerin sarmalından kurtulması, mallarını çaldırmaması ve hiç kimse tarafından incitilmemesi için yazıldığını göreceksiniz.

Dolandırıcıların kolpacıların manipülatörlerin önüne set çekmek için neler yapabilirsiniz sorularının cevaplarını bulacaksınız.

Çağımız adeta dolandırıcılarla savaş çağı oldu. Dolandırıcılık önlemlerine ilgi bir hayli artış gösterdi.

Zor bela ve zar zor geçinirken birde kolpacıların bizi soymasına izin vermeyeceğiz. Dolandırıcıların pençesine ve ağlarına düşmeyeceğiz.

Yeter artık evim arabam iş yerim soyulmasın, gerilim yaşamak ve suç şebekelerinin tuzaklarına düşmek istemiyorum diyor musunuz?

Sizi dolandırıcılardan kolpacılardan tüm karanlık işlerden kurtaracak bir kitap lazım mı? Şu anda bu olanak size sunuldu.

Kolpacılardan dolandırıcılardan kurtulmanın yollarını biri bana anlatsa dediğiniz oldu mu?

Sanal dünyada her türlü kolpa yapılmaktadır. “Cep telefonunuzu kargo ile gönderin tamir edip size gönderelim” ilanlarına inanıp cep telefonunu kargo ile tamire gönderip bir daha haber alamayanlar bile olmaktadır.

Bana büyü yap diye para gönderip kargodan büyüsünü alıp büyünün işe yaramadığında dolandırıldığını anlayıp karakola gidenler vardır.

“Ödeyeceğiniz faturaları yarıya düşüreceğim bana para gönderin” diyen dolandırıcılara para kaptıranlarında var olduğunu sizlere yazmak istiyorum.

KİTABINIZIN FAYDALARI
Medyada duyarız; insanları soyup soğana çevirenler bir türlü yakalanamıyorlar. Bu tür kolpacılar yakalansalar bile malları geri almak imkansızdır. Bu gidişata dur diyecek bir kitap yazılmalıydı. Gelecekte ve şimdi dünyamızda yaşayan herkes dolandırıcıların ve kolpacıların iç yüzünü öğrenip kendilerini nasıl koruyacaklarını bilip tedbirlerini alacaklar. Malımızın ve paramızın gitmesi özgürlüğümüzün de gitmesi demektir. Okuduğunuz bu kitap üzüntünüze neden olacak bütün tatsız olaylardan korunmanız için yazıldı. Suçlardan ve suçlulardan korunacaksınız. Suça ve suçluya bulaşmayacaksınız. Bunları nasıl gerçekleştireceğiniz ayrıntılı olarak var. Kitabınızı okuduğunuz da dolandırıcılara kolpacılara zerre kadar hedef olmayacaksınız. Dolandırılmaya, aldatılmaya son vereceksiniz. Kesinlikle kimse sizi aldatamayacak ve incinmeyeceksiniz. Ürkütücü güç olarak bilinen yasadışı olaylardan nasıl korunursunuz; sorusuna cevap bulacaksınız. Yaşantınız boyunca karşılaşacağınız kolpalardan, dolandırıcılıklardan, ve yanlış yönlendirilmelerden kurtulmanın yollarını öğreneceksiniz. Size bulaştıkların da ise neler yapabileceğiniz ayrıntılı olarak yazıldı. Bu kitap haricinde yayınladığımız “kolpacılık ve zarfcı mafya” kitabına gösterdiğiniz ilgi nedeniyle elinizdeki kitabıda sizlere sunma kararı aldık. Kolpacılar, zarfcılar ve dolandırıcılar dünyamızda hep olacaklardır. Bizler kendimizi nasıl koruruz sorusuna cevap bulacağız.
Özet : Kimsenin bizi yıldırım gibi çarpmasına izin vermeyeceğiz. Kolpacılar dolandırıcılar size zarar vermeden onları engelleyebileceksiniz.
DOLANDIRICILAR KAÇ ÇEŞİTTİR

Dolandırıcılar iki ana guruptur. Birinci bölümdekiler dolandırdıkları halde piyasadadırlar. İkinci guruptakiler ise dolandırdıktan sonra izlerini kaybederler.

Dolandırdıkları insanlarla görüşürler. Aldıkları parayı geri vereceklerini söyleyerek oyalarlar. Oyalama sürelerinde sınır yoktur. Yirmi, yirmi beş yıl sürdüren dolandırıcılarda vardır. Daha uzun süre dolandıranlar vardır ancak bunlar unutulur gider.

Dolandırıp kaçanlar daha önceden planlarını yapmışlardır.

Dolandırıcıların tümünün özellikleri ve yöntemleri şöyledir. Dolandırıp kaçanlar bir süre sonra dönüş yapsalar bile çoğunlukla fiziksel bir saldırıya uğramazlar. Çünkü dolandırdıkları insanları önce yoklamışlar ve pasif olduklarını anlamışlardır. Dolandırıcılar bu testlerini şu şekilde yaparlar. Dolandıracakları insanlarla irtibata geçip birisine zarf attırırlar. Daha net söylemle dolandıracağı insanları önce kullanırlar. Pasif olduklarını böyle test ederler. Testlerinde filan kişiye sözel olarak şu kötülüğü yapar mısın zarf atar mısın dediği insanlar söyleneni yapıyorsa dolandırılmaya elverişli diye karar alırlar ve dolandırırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder