16 Mart 2016 Çarşamba

YAYINEVİ

Hasan hüseyin kahverengi derin devleti gerçekten biliyor. Hayretler içersinde kalacağınız derin devletle ilgili tüm yazılanların hepsi yepyeni ve bilinmeyen konular olduğu için kitabı zevkle okuyacağınızı düşünüyorum.


ÖNSÖZ

Derin devletin derinliklerini en iyi irdeleyen kitabınızı elde ettiniz.

DERİN DEVLET HAREKETE GEÇMEZ HAREKETE GEÇİRİR

Yasal devlet başlıca görevlerini yapmıyorsa derin güçler düğmeye basmaya hazırlanır. Derin devlet devletin nasıl yönetilmesini istiyorsa ne yapar? Devletin kurumlarını etkileyerek ve kullanarak yapar. Hangi kuruma ihtiyaç duyacaksa o kurumla irtibatta olurlar.

BİYOGRAFİ

Hasan Hüseyin kahverengi politik oyunların hiç yazılmayan yönlerini yazan bir yazardır. Kolpacılık ve zarfçı mafya ve muhbirlerin anıları muhbirlik gerçeği manipülasyon ve kolpacılıktan kurtulmanın yolları konusunda dünyada hiç yazılmamış konularda kitaplar yazmıştır.

“Yine intihar komandosu neden olunur.”,”Derin devlet”,”jitem”,”anarşistler”,”çetelerin bir üstü sayılan illüminati ve gizli örgütlerin işleyiş ve yapılarını kitaplarında tüm gerçek yönleriyle anlatmıştır.

Cesaretli olmanın yolları ve korkularımızdan nasıl kurtuluruz kitapları en çok satılan eserleridir.

Yazarın klişeleşmiş özlü sözlerinden birisi olan “kimseden korkmayın korkutun korkarlar” en çok kabul görenlerden birisidir.

Hasan Hüseyin kahverengi ırkçılık ve bölgecilik karşıtı evrensel düşünen bir yazardır. Yazar gizli örgütleri iyi araştıran tüm gizliliklerini öğrenmiş olduğunu sizde anlayacaksınız.

ÇOK MUTLUYUM

Derin devlet gerçeği kitabını sizlere ulaştırdığım için sevinçliyim. Derin devletin sırlarını değişik boyutlardan göreceğiz. Derin devletin asıl devlete göre büyüklüklerini göreceğiz. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Dünyamızda her dönem şarlatanlar ve şeytanlar olacaktır. Bizler kendimizi bu kahpeliklerden ve kalleşliklerden kolpalardan nasıl koruruz hepsini sizlere açıklamanın huzurunu yaşıyorum. 

Kitaplarımı sizlere ulaştıran yayınevi yetkililerine sonsuz teşekkürler.


DERİNLERDEKİ DEVLETLER

(DERİN DEVLETLER GERÇEĞİ)


ARKA KAPAK

1- Kitap derin devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü görmenizi garanti ediyor. Darbeleri ayaklanmaları olağan dışı olayları seçilen hükümetler mi yapıyor? Yasal devletlerin handikapları ve engelleri her dönem olacak mı? Ülkeleri hükümetler mi yönetir. Asıl derin devleti görünmeyen devleti kimler yönlendiriyor yakından göreceğiz. Derin devletin rotasına girip derinliklerine tüm jargonlarına bakmaya hazırmısınız?

Derin devlet dünyasında neler dönüyor tüm bilgiler şu an elinize geçti.

Dünyadaki derin devletlerin derin boyutları ilk defa geniş kapsamlı şekilde yazıldı. Kitabınızın tek bir sayfasına bile baktığınızda derinlikleri yakından göreceksiniz. Zaman kaybetmeden acele olarak konuya hakim olmak istediğinizi biliyoruz.

Derin devletin çözülememiş denklemini çözeceğiz. Görünen ikiyüz civarında devlet var. Ya görünmeyenler ve bilinmeyenlerin sayıları kaç tenedir. İşte tüm bu gizli sırlar kitabınızın içinde.

Derin devletin derinlerde kalan gizli sırlarını şu an elinizde tutuyorsunuz. Sadece ülkemizdeki derin devlet değil dünya devletlerinin derin gerçeklerinde ve yapılarında neler dönüyor onlarda saklı kalmayacak tümünü öğreneceksiniz.

Kitabınızda neler yok. Derin devlet hakkında “şu gazate şöyle yazdı”,”devletin sorumlusu yetkilisi bunu söyledi”,”televizyonda bir yönetmen böyle dedi gibi absürt, saçma sapan, kulaktan dolma, naif ve mesneti olmayan bilgilere kesinlikle yer vermedik.

Derin yapıların sırlarını öğrenmek istiyorsanız; derin bilgiler okumanızı bekliyor. Derin devleti her açıdan görebileceksiniz. Derin devleti bilenlerde inanılmaz yep yeni bilgilere kavuşacaklar.

DERİN DEVLET PARAVANLAR KULLANIR

Derin devletçiler piyasadaki basit işlerini halletmek için mafyayı ve çeteleri kullanırlar. Bu çalışmalarının derinlerinde kimlerin kolpacı olduğunu anlamak ve tespit etmekte vardır. Mafyayı daha kolay kontrol edebilmek için bu yöntemi uygularlar.


Derin devletin sırlarını farklı bir atmosferde yazıldığını anlayacaksınız.

DEVLET DESTEKLİ DERİN DEVLETÇİLERİN SONU

Yaşadığımız ülkelerdeki devletlerin kuralları kanunlarla belirlenmiştir. Resmi olarak tüm yasalar yazılıdır. Biz derin devleti şöyle tanımlayabiliriz. Devletin vergi dairesine kaydolup ticaret yapan iş yerleri düşünelim. Bu işyerleri müşterilere kötü davrandıklarında devletin bağlı olduğu kurum tarafından uyarılırlar. Suç ölçülerine göre ceza alırlar. Şimdi diğer ayrıntılara geçelim. Birde devlete kaydolmadan ticaret yapanlar vardır. bazılarının iş yerleri yoktur. Yollarda ticaret yaparlar. Vergi kayıtları yoktur. Vatandaşlara kötülük yaptıklarında hiçbir yere bağlı olmadıkları için ceza almazlar. Derin devlete çalışanlar yasal olmadığı için ilginç olaylar gelişir. Devlet adına çalışma yaparken deşifre olursa devleti karalamamak için devlete çalıştığını gizler. Gizlemesindeki asıl neden böyle bir durumda devletin ve yasaların kendisine sahip çıkmasının imkansız olduğudur. Şimdi çok önemli bir ayrıntıyı öğreneceğiz. Derin devlete çalışanlar kendilerini güvende hissetmediği için kendilerine çalışmaya başlarlar. Devlete çalışıyormuş gibi görünüp yasadışı olarak öğrendikleri yöntemlerle para kazanırlar. Kurnaz işçiler atölyelerde çalışırken şöyle yaparlar. işyeri yöneticisi geldiğinde harıl harıl çalışıyormuş izlenimi verirler. Yetkili ayrıldığında ise çalışmayı terk ederler. Derin devletin en zayıf yönü çalışanların gelirleridir. Entrikaların dönme nedenleri şöyledir. Gelir elde edemeyen kadrolar düzenli çalışmayıp hileye başvururlar. Politikadan kolay bir örnek verirsek derin devlette neler döndüğünü anlayacağız. Seçimlerde bayrak asıp seçim çalışmaları yapanlar desteklenmezse o partinin faaliyetleri sönük geçer ve seçimi kaybeder. Bu yüzden seçimlerde her siyasetçinin paraya ihtiyacı vardır. siyasetçinin seçim döneminde bir veya iki ay paraya ihtiyacı olurken derin devleti yönetenlerin oniki ay paraya ihtiyacı vardır.

NEDEN DERİN DEVLET

Derin devlet neden oluşur. İç savaşlardaki mücadelede yavaş kalan kolluk kuvvetlerinin arayışları sonucunda derin yapılar çıkar. Bu gelişmelerin perde arkasınıda nelerin döndüğünü öğreneceksiniz.

Etkisini korumakta güçlük çeken devlet yapılarını düzeltmek için çalışan ama kökleri devlet kadrolarında olan yapılanmadır. Bu gurupların içersinde devletin önemli kurumların da çalışıp ayrılmış olanlar çoğunluktadır.

DERİN DEVLET VARMIDIR KURTARICIMIDIR

Derin devletin varlığını kabul eden ülkelerde elli seneye yakın insanların öldüğü katledildiği iç savaşlar vardır. derin devlet kurtarıcı olmuş olsaydı bu olaylar büyümeden önlerdi. Derin devlet kurtarıcı olması için devletin tüm imkanlarını kullanabilmesi lazımdır. Bu beklenti de imkansızdır.

DERİN DEVLET NASIL ÇALIŞIR

Derin devlet ve gerçek devlet durumu nasıl işliyor yakından bakalım. Derin devletin yasal devlet gibi mahkemeleri ve cezaevleri yoktur. Asıl karmaşa tam burada başlamaktadır. Yasal devletin kanun boşlukları olması sonucunda şöyle karmaşalar gelişmektedir. Suçlu olduğu bilinmesine rağmen cezalardan kurtulan suçlular olabilmektedir. Para gücünü kullanarak devlete ve vatandaşlara kanun boşluklarını kullanarak zarar verenlerin olduğu dönemler her zaman yaşanmaktadır. Böyle durumlarda derin devletçiler devreye girer. Derin devlet yasal yoldan ceza verilemeyenlere yasadışı yollardan cezalar verir. Bu davranışını şu yöntemlerle yapar. Suçlu olarak hedef aldığı insanları kolluk kuvvetlerine öldürtse işler kötü gider. Devletin polisi öldürdüğü için derin devlet tarafından sahiplenilmesi imkansızdır. Sahiplenmediğinde ise güvensizlik başta olmak üzere birçok çetrefilli olaylar gelişecektir. Böyle durumlarda daha önce suça bulaşmış olan mafya elemanları kullanılmasını uygun görürler. Mafya elemanını aracılar sayesinde buldukları için kullanılan mafya kim tarafından kullanıldığını bilmez. Bu yüzden mafyanın tetikçisi soru sormaz ve hakkını arayamaz.

DERİN DEVLET KARMAŞASI

Asıl sorun derin devletin kaynak sorunudur. Böyle durumlarda yasal çalışan bir devletten para almak imkansızdır. Aynı karmaşa muhbirlik olaylarında da aynı işlemektedir. “Muhbirlerin anıları” (muhbirlik gerçeği) kitabımda bu konuları ve kuralları ayrıntılı şekilde yazdım. Muhbirler devlet için çalışırlar. Para almaları çok zordur. Parayı elden alsa sorun çözülebilir. Devlet yapılarında böyle bir kural yoktur. Para bankaya yatması gerekir. Banka kayıtlarına ulaşmak kolay olduğu için muhbirin kimliği kesinlikle ortaya çıkar.

YASAL DERİN DEVLETLER

Devletten para alan derin devlet görevi kurumlarda vardır. bu ülkelerde derin devlet bilinmektedir. Derin devlet kurumu haricinde haber alma servisleride vardır. iki kurumda yasal çalışır. Derin devleti yasal olarak çalışan devletlerin arasında büyük gücü olanlarda vardır. Diğer bir çok devlette istibarat kurumları bilinirken derin devlet yapıları görünmezler.

DERİN DEVLETİN PARA KAYNAKLARININ ÖNEMİ

Derin devlete çalışanların en bilinen sorunları paradır. Para kaynaklarını iki boyutta ele alacağız. Birincisi derin devlete çalışanların geçinebilmek için lazım olan para; ikinci olan derin işlerin yürümesinde gereken paralar. Para bu derece önemlidir. Derin devlet yapısının yürümemesinin nedenleri paradır. Derin devlet çalışmalarında görev alanlar parasız çalışırlarsa sır tutmazlar yaptıklarını deşifre ederler. Böyle yapmayanlar için bir seçenek daha vardır. derin devlete çalışan kadrolar kendi masraflarını kendisi çıkarmaya çalışmasıdır. Böyle tehlikeli işlere bulaşanların askeri ücretle atölyelerde çalışması söz konusu bile değildir. Peki nerede çalışacaklar. Gerçek devletin oluşturduğu boşlukları düzelterek yüklü paralar kazanmaya yöneleceklerdir.

DERİN DEVLET NEDEN OLUR

Yasal boşluklar oluşturmayan devlet yönetimlerinde ne derin devlet nede mafya etkin olur. İkiside baklemededir. İş yaptırma gücü sonucunda derin devlete çalışanların kendilerini nasıl finanse ettiklerini yazalım. En önemli dert neydi? Derin devletin kullandıkları elemanların para sorunlarıydı. Bu paraları bulacakları alanlar o dönemdeki hükümetlerin zayıflıklarıdır. Bu yavaşlıkları kullanarak kaynak bulmaya çalışırlar. İşadamları yaptıklarının karşılığını alamıyor mahkemeler yıllarca sürüyor zaman aşımı sonucunda davalar kapanıyorsa bu önemli bir boşluktur. Herkes alacağı paraları birisinin almasını bekler. Şu acı gerçeği yazınca her şey gün ışığına çıkacaktır. Alacağı parayı mahkemeler aracılığı ile alamayan yargıtay yöneticilerinden milletvekillerine kadar devlet yöneticileri bile çek senet mafyasına boyun eğdiği durumlar olmuştur. Bunların hepsinin kayıtları ve ispatı vardır. paralarını alamayanlar çoğalınca alacağı toplam paranın yarısından fazlasını vermek isteyenler mafyayı mumla aramışlardır.   

DERİN DEVLET NEDİR?

Devletlerin sivil ve gizli uzantılarına derin devlet denir. Şimdilerde demiyoruz derin devlet konusu dünyada iki insan kalsa bile gizliliğini koruyacaktır. Derin devletin heyecanı derinliklerinde olan bilinmezlikten kaynaklanmaktadır. Derin delet elinde silah olan güçlerin derin yapılanmasıdır. Bu silahı elinde tutanlar diğer silahlı silahsız insanları kullanırlar. Derin devletin mafyaya işi düştüğünde onlarla kontakta kalır ve amacı doğrultusunda kullanır.
 

DERİN DEVLETTEKİ KURALLAR

Derin devlette kurallar ve işleyişin yazılı olmamasına rağmen genel yapı devletin devamlılığıdır. Devlete zarar veren örgütler türemeye başladığında önlemler alınır.

DERİN UNSURLARININ KURDUKLARI VE YIKTIKLARI ÖRGÜTLER

Derin devleti kuranlar devleti sarsacak gücü olmadığı için kendilerine bağlı örgütler kurarlar. Burada anlatılmak istenen kurallar anlaşılması için bir örnek aktarmalıyız. Diyelimki ayaklanan ve mitingler yapan bir tarikat var. bu tarikat güçlenip halkın dikkatini çektiğinde derin devlet bundan rahatsız olur. bu örgütü zayıflatarak yok etme planları yapar. Böyle örgütleri çökertmek konu olduğunda planlarının başında örgütün lideri hedef alınır. Örgüt liderlerini karalamak için ellerinde liste vardır. bu listedeki maddelerden hangisi örgüt başkanına uyuyorsa o yönde çalışılır. Fuhuşa bulaştırarak yok etme tekniği uygunsa hemen alt yapılar hazırlanır ve planlar yapılır. Eğer örgüt başkanının daha önceden çekilmiş hazır doneleri varsa onlar kullanılır.

DERİN DEVLET DAĞINIK BİR YAPILANMADIR

Derin devletin çözülmesinin zorluğu karmaşık olmasından dolayıdır. Derin devlet yapılanmalarında kayıtlara yer verilmez. Derin devlete kimler çalışıyor diye liste yoktur. Kimlerin yönettiğini hiç kimse bilmez. Gerçekte görünenler piyonlardır. Piyonlarda kendilerine kullanabilecekleri maşalar oluştururlar.

DERİN DEVLETLER NEDEN ÇÖKERTİLMEZ

Yasal devletin üzeri açık her yapılan şeffaf iken; derin devletin üzeri kapalıdır. Derin devletin yöneticileri kimlerdir bilinmez. Bu örtüyü görünen hükümeti devralanlar çekmek yerine kontrollü olarak kapalı tutmak isterler. Başa geçen yöneticiler derin devlete bulaşmanın iyi olmayacağını; devleti ele geçirme aşamasında öğrenmişlerdir. Derin devleti araştırmanın karıştırmanın sorunlar çıkaracağını zamanla görerek anlarlar. Devletlerin derin devleti zayıflatması için istihbarat servislerini tam olarak yanına almaları gerekir.

DERİN GÜÇLERİN DEFORME OLMA NEDENLERİ

Derin devlete çalışanların düzenli aylık alamamaları elemanların yaşamlarını zayıflatır. Birey derin yapılarından önce kendi yaşam kaynaklarına önem verir. Evini ailesini kendini geçindiremiyorsa derin devlete çalışmanın boş olduğunu algılar. Aynı gidişat muhbirlerde de olmaktadır. Kolluk kuvvetleri muhbiri davet eder. Gel ayrıntılı bilgi ver seni bekliyoruz der. Muhbire hiçbir ödenek çıkmaz. Bazı durumlarda muhbiri il dışındaki bir devlet kurumu da davet edebilmektedir. Bu seferde muhbire hem konaklama parası hemde yol masrafları yüklenmektedir. Bu yüzden derin devlete çalışanlar kendi dünyasını kurup kendisini ekonomik olarak kurtarmaya yönelir.

DERİN DEVLETİN DEĞİŞMEYEN YÖNETİCİLERİ KİMLERDİR

Derin devlete inanarak çalışanlar vardır. Bunlar kimlerdir şimdi onları açıklayacağım. Öksüz ve yetim yurtlarından yetişip kolluk kuvvetlerine girmeyi başaranların içlerinden özel seçilen insanlar derin devlete alındığında zerre kadar ihanet etmezler. Sadece devletlerinin huzuru güveni ve devamlılığı önemlidir. Derin devletin ülke yapısına katkısını bildiği için hiç sorun çıkarmaz. Şınu iyi bilmektedir. Devletler olmasa öksüz ve yetimler yok olur giderler. Bunun için devletler ve devleti koruyan derin devletler olmalıdır. Önemli bir ayrıntı yazacağım. Dünyamızdaki aile yapılarında beş kardeşin annesiz babasız kaldığı durumlar vardır. bu kardeşlere doğduğu devletler sahip çıkarlar. Bazı ülke kanunlarına göre yetim yurtlarında onsekiz yaşından sonrada kalma şansı verilir. Devletinin kendisi ile birlikte tüm kardeşlerine yıllarca bakıp sahiplenen devletine diyet ve vefa borcu olanlar devlet kademelerinde büyük bir heyecanla çalışırlar. Bu çalışmaları sonucunda derin devletin birinci yöneticisi konumuna gelenlerde bilinmektedir.

DERİNLİKLER GÖRÜNSEYDİ NE OLURDU

Derin devletin gizli olmasının nedenlerini yazacağız. Derin devlet eğer görünür ve bilinir olsaydı istendiği zaman yok edilebilirdi. Görünenleri yok etmek kolaydır. Görünmeyenleri yok etmek için önce ortaya çıkarmak gerekir. Bir devletin yasal yöneticileri derin devleti var kabul edip bulmaya çalışrsa derin devletin gücünü en baştan kabul etmiş sayılırlar. Bu yüzden ülkelerin başına gelen yöneticileri gidebildiği kadar gitsin diyerek derin yapılarla uğraşmamışlardır. Olmayan bir olgu ile uğraşmak kısmende olsa panaroya demektir. Bunun için kimse derin devlete bulaşmamıştır. Hükümetlere dokunmadığı sürece sorun yaşamazlar. Biraz önce belirttiğimiz gibi bize zarar verdiğini anladığımız olayların kahramanları görünmese bile onları bulup yok etmek isteriz.

DERİN DEVLETTE ÇALIŞANLARIN ÖZELLİKLERİ

Derin devlet yapılanmasında hangi kriterler vardır. Şimdi onların sırlarını açıklayacağız. Anne baba eğitimleri dünyamızda çok önemlidir. Babası devlette çalışmış olan devlet adamlarıda derin devletin gözdelerindendir. Bunun nedenini şöyle açıklayabiliriz. Psikolojide ve kültürlerde şöyle bir inanç vardır. Soylu insanlar neden suç işlesinler ki! Neden ihanete bulaşsınlar ki kavramı yüzde üzerinden doğrudur. Derin devlet yapılanırken bu kuralları göz önünde bulundururlar. Derin devletlerde kontrol ve takip olaylarıda üst seviyededir.

DERİN DEVLET MAFYAYI HANGİ YÖNTEMLE KULLANIR

Derin devleti kolay yoldan anlayalım. Tabi ki bir örnek sunacağız. Film yönetmenlerine özel tipi olan oyuncular lazım olur. filmlerinde oynatacakları insanları sokakta arasalar büyük sorunlarla karşılaşacaklarını bilirler. Sokaktaki insanın kabul edip etmeyeceği konusundan tutunda verilen role ve verilecek paraya razı olma durumları vardır. dizi yönetmenleri bu işi yapmak isteyenlerin listelerini cast ajanslarından isterler. Daha önceden ajansa kaydolan sözleşme imzalayan tiyatrocular bu işe uygundur. Hiç sorun çıkarmadan kendilerine verilen görevi yaparlar. Derin devlete yasa dışı iş yapması gerekenler lazım olduğunda bu işe bulaşmış insanları kullanırlar. Derin devlette kullanacağı mafyayı aracılar vasıtasıyla kullandığı için sorun yaşamaz.

DERİN DEVLETİN ÖĞELERİ NERELERDE ODAKLANIR

Derin devlet daimi olarak bilinen devletlerin içinde ve yakınında öbeklenirler. Devletlerin yönetildiği yerlerdedir. Yasal devletler nerelerden yönetiliyorsa derin devlet kadroları da aynı yere odaklanırlar. Ülkenin nerelerinde çalışma yapılacaksa o bölgelere yayılırlar.

DERİN DEVLET VE CESARET

Derin devlet topluluğunda cesaretli insanların olması bazı karmaşalara da yol açar. Derin devlet elemanları cesaretli oldukları için ne zaman ve nasıl öldürüleceklerini çok iyi bilirler. Bu yüzden fırsat bulduklarında derin devlet yerine kendi çıkarları için çalışırlar.

Derin devlet çalışanları yasadışı para kazananları; yakından tanıma olanaklarına sahiptirler. Yasadışı yoldan para kazananlardan daha cesaretli oldukları için kendileride bu gidişattan çıkar elde etmek isterler. Bir kısmı şöyle düşünür. “Nasıl olsa bana verilen görevi yapıyorum. Havadan biraz daha fazla para kazansam daha iyi olur.” Bu düşünceleri suça attıkları ilk adımdır. Şimdiden sonra çetrefilli olaylar gelişecektir. Derin devletçinin yasadışı kazanılan paralardan pay almasından hiç memnun olmayanlar boş durmayacaktır. Bu durumu ispatlayacak doneleri filmleri eline geçirmek için projeler yapacaktır. Derin devletçilerin kanunsuz işler yaptıklarını kayda geçerler. Suça bulaştıklarının kanıtlarını elde ettikten sonra nasıl kullanacaklarını hesap ederler. Önce en kolay yolu seçerler. Kanunsuzluktan pay almaya kalkışan derin devletçiye ellerindeki kayıtları göstererek şantaj yaparlar. Bu kolay yol kesinlikle etkili olmaz. Derin devletçiler cesaretli oldukları için sistemden paylarını almaya devam ederler. Mafyacıların deneyecekleri yollardan biriside derin devletçiyi öldürmektir. Bunun için araştırmalar gerekir. Mafyacılardan haraç alan derin devletçi bireysel mi yoksa birkaç üstü bu olayı biliyor mu bu çok önemlidir. Derin devletçiler çoğunluktaysa mafya çaresiz kalır. Mafyanın yapacağı başka yollarda kalmıştır. Elindeki suç dosyasını savcıya verip derin devletçilerin hepsini birden uzaklaştırma seçeneğidir. Bu seçenek olayları meçhule götürebilir. Sonu bilinmeyen bir yoldur.

Derin devletçilerin bilinen bir davranışları vardır. Yaptıkları işlerin üzerine, üzerine gidiyorlarsa bir bildikleri vardır. Girdikleri işlerde karşı taraftan zarar görmezler. Mafya ile girdikleri savaşları kazanırlar. Mafya bu kuralı biliyorsa durumlar değişecektir. Derin devlete boyun eğme yolunu seçebilir. Diğer bir yol daha vardır. En tehlikeli olanda bu yoldur. Derin devletin bir üstüne ulaşarak kurtulmaya çalışmaktır. Bunu yapmak için iş yaptırma gücü olmayan zayıf bir hükümet olmalıdır ki başarılı olabilsin. Mafya olanları medyaya yansıtmayı hiç aklından geçirmez.

DERİN KURGULARIN SİYASİ PARTİLERİ KAPATMASI

İrade zayıflığı olan liderleri piyasadan silmek derin devlet için kolaydır. Liderlerin bitişleri zaaf noktalarının hedef alınması sonucunda olmuştur. Bu yöntemin kullanılmasının temel nedenlerine göz atalım. Eğer derin devlet bir örgütü yok etmek için liderini korkutarak yapsaydı sonuçlar nasıl olurdu. Bu şekilde tuşa getirilen lider cesaretini toparlayıp olayları karmaşık hale getirebilir. Örgütlerin liderlerinin hepsi cesaretli olurlar. Buna karşın ağır tehdidlerle korkutulsa bile iyi sonuçlar elde edilmez. Örgüt lideri kendisine yapılan hareketin kolpa olduğunu zarf atıldığını kolayca anlar. Halbu ki zarfları sonucunda kendisi çekilmiş olsaydı tekrar gelmeye cesaret edemeyecekti. Açıklarının yüzüne vurulacağından korkacaktı. Küçük kolpacılar bile parti kuran liderlere istediklerinde partilerini kolpa yaparak kapattırırlar. Derin devleti dünya çapında arartırarak yazmaktayız. Partisini kolpacı mafyanın direktifiyle kapatan ürkek liderler ülkemizdede olmuştur.

YASADIŞI ÇALIŞMALARIN BİTİRİLMESİ
Yasadışı örgütlerin bitirilmesinin en etkili yolu bunları birleştirerek bitirmektir. Dağınık olan mafyanın hiç bir zaman bitmeyeceği bilindiği için mafya guruplarının sayısı azaltılmalıdır. Mafyanın bitirildiği tüm ülkelerde önce mafya sayısı azaltılmış sonra hepsi birlikte çökertilmiştir. Bir ülkeye yirmi yirmibeş mafya gurubu hakimse hükümet çaresiz kalır. Mafya sayısı sistemli şekilde azaltılırsa hükümetin işide kolaylaşacaktır. Mafyayı birleştirme tekniği pekte kolay değildir. Hükümet kısa sürelide olsa mafyacılarla ile irtibata geçmek zorundadır. Bu çalışmaları halk izlediğinde hükümeti yanlış anlayacaktır, buna rağmen tek çözüm bu olduğu için hükümetler tarafından uygulanmaktadır. Sistemli çalışmalar sonucunda azalan mafyayı yok etmek kolaydır. Küçük mafya guruplarının cesareti tamamen kırıldığı için piyasaya hakim olma çabasına giremezler. Küçük gurupların gördüğü resim şu şekildedir; işadamını, bürokratı, sanatçıyı ve siyasetçiyi rahatlıkla ürküten azılı mafyacıların piyasadan silindiği bir tablo karşılarında durmaktadır. Küçük mafyacılar sessiz sedasız kendi dünyalarına çekilirler.
ANLAŞILIR VE ÖZ EĞİTİMLERLE ÇETELER YOK EDİLEBİLİR.
Ana okullarından başlamak üzere şu eğitim verilirse çeteleşme bitecektir. Çalışarak kazanmanın en doğru yol olduğu anlatılmalıdır. Haksız kazanç elde etmenin ne devlete ne millete nede bireye faydası olur. Bu eğitimler akılda kalıcı olabilmesi için okul panolarına asılmalıdır. Birey bu eğitimleri alınca kendi gücü ve kendi enerjisiyle kazanmayı ilke edinir, hiçbir yasadışı örgüte girmez. Çalışarak sahip olduğu değerleri korumayı bilir. Mafyanın oluşması ve yayılması maneviyatı büyüterek yok edilebilir.
Anne çocuğuna kesinlikle kolpacılara karşı çıkma onlardan kork ne isterlerse yap kurtul diye öğüt verirse ürkek ve pasif bir halk yetişecektir. Onlar seni yok eder onlar tehlikeli ve güçlüdür sözü çocukta ezginlik oluşturacaktır. Bunun sonucunda gücün ve güçlünün yanında olmalıyım düşüncesi hâkim olacağı için mafyanın kontrolüne girer.

SON SÖZ

Derin devletin derinliklerine girdik ve bir çok çalışmalarını gördük.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder