16 Mart 2016 Çarşamba

GİZLİ DERNEKLER

Dünyaya yayılmış yasal olmayan dernek yapıları da vardır. Bu yapılanmaların üyelerinin milyonlarca olduğu gerçeğini aktarabiliriz. Bu guruplar neden bu kadar üyeye sahip diye düşünülürse cevap şöyledir. Dünyanın en büyük zenginleri bu örgütlerin içersindedir.

YAYINEVİ

Yazarın dernekler konusunu bilen bir yazar olduğunu ve büyük araştırmalar sonucunda yazdığını göreceksiniz.


FESTİVAL, FUAR YÖNETİCİLİĞİ VE DERNEKLER GERÇEĞİ

YAZAR

TARİH

DERNEK OLGUSUNUN TARİHİ

PARA VER BAŞKANI OL HİZMETİ VEREN YASAL ŞİRKETLER

SENDİKALAR

MESLEK ÖRGÜTLERİ

SİYASİ PARTİLER

KOOPARATİFLER

ÇİFTÇİLER ESNAFLAR BİRLİKLER KURAR

ULUSLAR ARASI DERNEKLER

YARDIMLAŞMA DERNEKLERİ

TOPLUMSAL DERNEKLER

İŞADAMI DERNEKLERİ

KİTAP İSMİ: DERNEK KURMANIN YOLLARI

Başkan lider yönetici olmanın yolları

(DERNEKLER GERÇEĞİ)

Düzenli olarak yoksul yurtları ve yetimhaneleri ziyaret etmek


ÖN KAPAK

Dernekler gerçeği

Dernek kurmanın yolları

Dünden bugüne dernekler

ARKA KAPAK

Kimse derneksiz kalamasın. Herkes başkan olsun… Dernek başkanı olmak istiyorsanız tuttuğunuz kitap size rehber olacak en kolay yoldan hem de aşırı çalışmadan hedefinize götürecek. Vereceğiniz karar geleceğiniz için çok önemli. Okuduğunuz kitap derneklerin her şeyini öğrenmenizi garanti ediyor. Üyeliğe son… Yeter artık düz ve sade üye olmaktan bıktım derneklerin rotasını ben belirleyip başkan olmak istiyorum diyor musunuz? En havalı dernek başkanı olup işleri yoluna koyma sırası sizde… Dernekler konusunda ilk kez detaylı bir kitap yazıldı. Başkanların yanında yerinizi alın. Dernek aşkı sizin hayatınızı kurtaracak. Başkanlık güzel ve özel bir yaşantıdır. Haydi, hemen şimdi hamle yaparak dernekler dünyasının başkanı olun.

Acele edin dernek başkanlığı sizi bekliyor. Hızlı ve çabuk şekilde nasıl dernek kurulur. Dernekler nasıl devamlılığını sağlayabilirler. Derneklerde nasıl yönetici olunur? Dernekler konusunda tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor. Dernekler söz konusu olduğunda siz konuşulacaksınız. Kimse derneksiz kalmasın. Dernek başkanı olmanın temelini ve zeminini elinize geçirdiniz. Şimdi sizde başkan olabilirsiniz.

Derneklerin toplumlara ne tür faydaları olur? Dernek kurarak mucizeler elde edilebilir mi? Dernekler insanların hayatını kurtarır mı? Olağanüstü başkan olmanın yolları; geleceği görmektir. Yarınınız için bugün harekete geçip gelecekteki fırsatları kaçırmayın.

Dernek kurmanın temelini oluşturan püf noktaları ipuçlarını tüyoları ve tüm sırları öğreneceksiniz. Şunu yakından biliyoruz. Sadece iyi çalışan derneklerin devlete ve millete büyük faydaları vardır.

Dernek başkanlığının verdiği güzel atmosferden faydalanmak istiyor musunuz? Olmazları olur yapmak; imkânsız olanı başarmak için beklemeyin. Derneklerde büyük ve dolaylı yoldan önemli gelirler var. Bunları öğrendiğinizde karlı ve kazançlı çıkacaksınız. Çıkarı olan kesimlere aldırış etmeyin.

Derneklerde neler dönüyor merak ediyorsanız işte fırsat elinizde… Ticarette, siyasette ve sanatta sosyal hayatta ilerlemenin en kestirme yolu kitlelere ulaşmaktır. Bu yüzden dernekler fırsat olanaklarıdır. 

Bu dünyada hep üyelik mi yapacağım dernek başkanı olmanın yollarını birisi bana söylese hemencecik öğretse diye düşündünüz mü? Tüm hayalleriniz gerçekleşecek.

Rotanızı başkanlığa doğru çevirirseniz dernek yöneticisi olup toplumda etkin şekilde söz sahibi olabilirsiniz.

Derneklerle ilgili tüm bilgileri elde ettiğiniz için sivil toplum kuruluşları konu olduğunda siz konuşulacaksınız.

Halen dernek yöneticisi olanlar da bir üst derneklere nasıl yönetici olacaklar büyük derneklerde nelerin döndüğünü öğrenecekler.
Üyelikten sıyrılıp dernek yöneticisi olmaya hazır mısınız?

Kitap sayesinde derneklerin bütün sırlarına vakıf olup her şeyi öğreneceksiniz.

BİYOGRAFİ

Hasbora güzelrüzgar uluslar arası sahne gösteri ve performans sanatları festivalleri düzenlemektedir.
Sahne sanatları aşığı olan yazarın kitap nasıl yazılır, jonglör, illüzyon, ateşbazlık, karagöz hacıvat sanatını öğreten kitapları yayınlanmıştır.
Sosyal yaşam ve kişisel gelişim kitapları arasında cesaretli olmanın yolları ve korkularımızdan nasıl kurtuluruz bazılarıdır.
Kitaplara olan sevgisinden dolayı kültür merkezlerinde kitap fuarları düzenlemektedir.

ÇOK MUTLUYUM

Daha önce “yazar olmanın yolları”,”şair olmanın yolları”,”illüzyon”,”ateş yutan adam”,”karagöz hacıvat öğreten kitaplar yazdıklarımdan bazılarıdır. Şimdi ise dernek kurmanın yolları ile ilgili kitabımı yayınlamak ve sizlere ulaştırmak çok harika ve süper bir duygu olduğunu belirtmek istiyorum. Çok mutluyum.

Yayınevi yetkililerine sonsuz teşekkürler.

ÖNSÖZ


Başkan olma fırsatını yakaladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Gelirin paranın olduğu yerlerde dernekler ve insanlar vardır. Birde şunu eklersek denek yapılanması anlaşılacaktır. Dernekçilik tutunabilme yarışlarıdır. Var olma savaşını kazanmak isteyenlerde dernek kurma çabasına girerler. Dernekleri tanıma seyahatiniz güzel bir ortamda başladı. Birbiri ardına açılan derneklerin birkaç tanesinin de başkanı siz olacaksınız. Yenilikler yapmayan dernekler süratli bir şekilde kapanıyorlar. Derneklerle ilgili bilgileri kavradığınızda yaşantınız değişecek. Başarılara nasıl gidileceğini de öğreneceksiniz. Zaman kaybetmeden kitabınızı okuyup hedefinize ulaşmak istediğinizi biliyoruz. Buyurun kitap sizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder