21 Temmuz 2015 Salı

DERİN DEVLET NEDİR?

DERİN DEVLET NEDİR?

Derin delet elinde silah olan güçlerin derin yapılanmasıdır. Bu silahı elinde tutanlar diğer silahlı silahsız insanları kullanırlar. Derin devletin mafyaya işi düştüğünde onlarla kontakta kalır ve amacı doğrultusunda kullanır.
 

DERİN DEVLETTE YAZILI KURALLAR YOKTUR

Derin devlette kurallar ve işleyişin yazılı olmamasına rağmen genel yapı devletin devamlılığıdır. Devlete zarar veren örgütler türemeye başladığında önlemler alınır.

BİYOGRAFİ

Hasan Hüseyin kahverengi politik konuların hiç yazılmayan yönlerini yazan bir yazardır. Kolpacılık ve zarfçı mafya ve muhbirlerin anıları muhbirlik gerçeği manipülasyon ve kolpacılıktan kurtulmanın yolları konusunda dünyada hiç yazılmamış konularda kitaplar yazmıştır.

“Yine intihar komandosu neden olunur.”,”Derin devlet”,”jitem”,”anarşistler”,”çetelerin bir üstü sayılan illüminati ve gizli örgütlerin işleyiş ve yapılarını kitaplarında tüm gerçek yönleriyle anlatmıştır.

Cesaretli olmanın yolları ve korkularımızdan nasıl kurtuluruz kitapları en çok satılan eserleridir.

Yazarın klişeleşmiş özlü sözlerinden birisi olan “kimseden korkmayın korkutun korkarlar” en çok kabul görenlerden birisidir.

Hasan Hüseyin kahverengi ırkçılık ve bölgecilik karşıtı evrensel düşünen bir yazardır.

ÇOK MUTLUYUM

Derin devlet gerçeği kitabını sizlere ulaştırdığım için sevinçliyim. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Dünyamızda her dönem şarlatanlar ve şeytanlar olacaktır. Bizler kendimizi bu kahpeliklerden ve kalleşliklerden kolpalardan nasıl koruruz hepsini sizlere açıklamanın huzurunu yaşıyorum. 

Kitaplarımı sizlere ulaştıran yayınevi yetkililerine sonsuz teşekkürler.

ARKA KAPAK

DERİN DEVLET GERÇEĞİ

Derin devletçiler piyasadaki basit işlerini halletmek için mafyayı ve çeteleri kullanırlar. Bu çalışmalrının derinlerinde kimlerin kolpacı olduğunu anlamak ve tespit etmekte vardır. mafyayı daha kolay kontrol edebilmek için bu yöntemi uygularlar.

DERİN DEVLET DAĞINIK BİR YAPILANMADIR

Derin devletin çözülmesinin zorluğu karmaşık olmasından dolayıdır. Derin devlet yapılanmalarında kayıtlara yer verilmez. Derin devlete kimler çalışıyor diye liste yoktur. Kimlerin yönettiğini hiç kimse bilmez. Gerçekte görünenler piyonlardır. Piyonlarda kendilerine kullanabilecekleri maşalar oluştururlar.

DERİN DEVLETİN DEFORME OLMA NEDENLERİ

Derin devlete çalışanların düzenli aylık alamamaları elemanların yaşamlarını zayıflatır. Birey derin yapıdan önce kendi yaşam kaynaklarına önem verir. Derin devlete çalışmanın boş olduğunu algılar. Kendi dünyasını kurup kendini ekonomik olarak kurtarmaya yönelir.

DERİN DEVLETİN DEĞİŞMEYEN YÖNETİCİLERİ KİMLERDİR

Derin devlete inanarak çalışanlar vardır. Bunlar kimlerdir şimdi onları açıklayacağım. Öksüz ve yetim yurtlarından yetişip kolluk kuvvetlerine girmeyi başaranların içlerinden özel seçilen insanlar derin devlete alındığında zerre kadar ihanet etmezler. Sadece devletlerinin huzuru güveni ve devamlılığı önemlidir. Derin devletin ülke yapısına katkısını bildiği için hiç sorun çıkarmaz. Şınu iyi bilmektedir. Devletler olmasa öksüz ve yetimler yok olur giderler. Bunun için devletler ve devleti koruyan derin devletler olmalıdır. Önemli bir ayrıntı yazacağım. Dünyamızdaki aile yapılarında beş kardeşin annesiz babasız kaldığı durumlar vardır. bu kardeşlere doğduğu devletler sahip çıkarlar. Bazı ülke kanunlarına göre yetim yurtlarında onsekiz yaşından sonrada kalma şansı verilir. Devletinin kendisi ile birlikte tüm kardeşlerine yıllarca bakıp sahiplenen devletine diyet ve vefa borcu olanlar devlet kademelerinde büyük bir heyecanla çalışırlar. Bu çalışmaları sonucunda derin devletin birinci yöneticisi konumuna gelenlerde bilinmektedir.

Derin devlet yapılanmasında hangi kriterler vardır. Şimdi onların sırlarını açıklayacağız. Anne baba eğitimleri dünyamızda çok önemlidir. babası devlette çalışmış olan devlet adamlarıda derin devletin gözdelerindendir. Bunun nedenini şöyle açıklayabiliriz. Psikolojide ve kültürlerde şöyle bir inanç vardır. soylu insanlar neden suç işlesinler ki! Neden ihanete bulaşsınlar ki kavramı yüzde üzerinden doğrudur. Derin devlet yapılanırken bu kuralları göz önünde bulundururlar. Derin devletlerde kontrol ve takip olaylarıda üst seviyededir.

DERİN DEVLET VE CESARET

Derin devlet topluluğunda cesaretli insanların olması bazı karmaşalarda yol açar. Derin devlet elemanları cesaretli oldukları için ne zaman ve nasıl öldürüleceklerini çok iyi bilirler. Bu yüzden fırsat bulduklarında derin devlet yerine kendi çıkarları için çalışırlar.

Derin devlet çalışanları yasadışı para kazananları yakından tanıma olanaklarına sahiptirler. Yasadışı yoldan para kazananlardan daha cesaretli oldukları için kendileride bu gidişattan çıkar elde etmek isterler. Bir kısmı şöyle düşünür. “Nasıl olsa bana verilen görevi yapıyorum. Havadan biraz daha fazla para kazansam daha iyi olur.” Bu düşünceleri suça attıkları ilk adımdır. Şimdiden sonra çetrefilli olaylar gelişecektir. Derin devletçinin yasadışı kazanılan paralardan pay almasından hiç memnun olmayanlar boş durmayacaktır. Bu durumu ispatlayacak doneleri eline geçirmek için projeler yaparlar. Derin devletçilerin kanunsuz işler yaptıklarını kayda geçerler. Suça bulaştıklarının kanıtlarını elde ettikten sonra nasıl kullanacaklarını hesap ederler. Önce en kolay yolu seçerler. Kanunsuzluktan pay almaya kalkışan derin devletçiye ellerindeki kayıtları göstererek şantaj yaparlar. Bu kolay yol kesinlikle etkili olmaz. Derin devletçiler cesaretli oldukları için sistemden paylarını almaya devam ederler. Mafyacıların deneyecekleri yollardan biriside derin devletçiyi öldürmektir. Bunun için araştırmalar gerekir. Mafyacılardan haraç alan derin devletçi bireysel mi yoksa birkaç üstü bu olayı biliyor mu bu çok önemlidir. Derin devletçiler çoğunluktaysa mafya çaresiz kalır. Mafyanın yapacağı başka yollarda kalmıştır. Elindeki suç dosyasını savcıya verip derin devletçileri uzaklaştırma seçeneğidir. Bu seçenek olayları meçhule götürebilir. Sonu bilinmeyen bir yoldur.

Derin devletçilerin bilinen bir davranışları vardır. Yaptıkları işlerin üzerine, üzerine gidiyorlarsa bir bildikleri vardır. Girdikleri işlerde karşı taraftan zarar görmezler. Mafya bu kuralı biliyorsa durumlar değişecektir. Derin devlete boyun eğme yolunu seçebilir. Diğer bir yol daha vardır. en tehlikeli olanda bu yoldur. Derin devletin bir üstüne ulaşarak kurtulmaya çalışmaktır. Bunu yapmak için iş yaptırma gücü olmayan zayıf bir hükümet olmalıdır.

SON SÖZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder