5 Ağustos 2015 Çarşamba

KİTAPLAR

www.hasbora.net
0532 543 88 63


www.hasbora.net
0532 543 88 63

ÖNSÖZ

Ateşbazlık sanatına giden yolculuğunuz ışıl, ışıl başladı. Zahmetsiz ve güçlük çekmeden sanat sahibi olma kararı almanız bizleri sevindirdi. Ateş yutan adam olma tekniklerinin temelini ve zeminini ele geçirdiniz. Ateşe ilginin nesiller değişmesine rağmen hiç azalmaması ateşin gücünü anlatmaktadır. Dünyada en zor ateş gösterilerini bile harika bir şekilde yapmanın yolu vardır. Ateşbazlıkta yapılması imkânsız görünen sahne sanatlarından birisidir. Ateş yutan adam sanatı geleceğin en önemli sanatı olma yolunda ilerlemektedir. Şimdi birazdan ateşbazlık ve fakirizm sanatını en harika bir şekilde sunabilmeniz için tüm tekniklere açıklamalı olarak ulaşacaksınız. Ateş yutan adam konusundaki tecrübelerimi tüm ayrıntıları ile sizlerle paylaştım. Daha önce yazdığım “ateşbazlık sanatının teknikleri” kitabına ilginin olması bu kitabı da yazmama neden oldu.

ATEŞBAZLIK VE FAKİRİZM MALZEMELERİNİN İMALATI

DÜNYADAKİ SAYILI SANATÇILARIN ARASINDA OLMAK İSTER MİSİNİZ?

ATEŞLER CAMLAR ÇİVİLER DİRGENLER BIÇAKLAR SİZE OYUNCAK GELECEK

FAKİRİST VE ATEŞ YUTAN ADAM OLMAK İSTER MİSİNİZ?

ARKA KAPAK

Ateşbazları seyretmeye son… En havalı ateşbaz gösterilerini sizler yapacaksınız. Yeter artık ateşler beni yakmayacak ateşlerle oynayıp para kazanacağım diyor musunuz? Ateşbazlık dünyasında yer alın. Ateşin sıcak aşkına kapılın gitsin. Ateşbazlığın temelini oluşturan tüyoları ve ipuçlarını öğreneceksiniz. Ateşbazlık sanatı ilk kez bu kadar detaylı olarak yazıldı.

1- Süratli ve kestirme yoldan ateşbaz ve fakirist olmak istiyorsanız istikametiniz doğrudur. Olağanüstü fevkalade gösterilerin sırlarını öğreneceksiniz. Ateş yutan adam sanatı ile ilgili tüm merak ettikleriniz soruların cevabı şu an elinizde. Tüm sırlar gün yüzüne çıkacak. Ateş gösterileri söz konusu olduğunda siz konuşulacaksınız.

2- Ateşbazlık farklı bir dünyadır, bu farkı hemen hissedeceksiniz. Ateşbazlık sanatı altın çağını yaşıyor, sanatlar içersinde üst düzey olarak kabul ediliyor. Sizde bu üstünlükten faydalanmak ve kazançlı çıkmak ister misiniz?

3- Ateş gösterilerinizle sahnelerde destan yazacaksınız. Sahnelere uzak değilim, sahne bilgim ve sevgim zaten var. Ateşbaz olarak sahnelerde rüzgâr gibi esmek, ateş gibi ateşbaz olmak istiyorum diyor musunuz? Ateş yutan adam olduğunuzda olmazları olur yapacak imkânsız görünen gösterileri yapacaksınız.

4- Bir sanatı öğrenmenin en kolay en ucuz yolu kaliteli ayrıntılı ve tanımlamalı olan bir kitaptan faydalanmaktır. Son derece önemli sahne sanatı olan ateşbazlık sanatında söz sahibi olacaksınız. Tüm dünyada ateşbaz sanatçısı açığı olduğu kesinlikle gerçektir. Aranılan; ilgi ve heyecanla seyredilen, ateşbaz olma olanağına kavuştunuz. Kimse sanatsız kalmasın. Sizde sanatçı olabilirsiniz.

5- Ateşbazlık ve fakirizm nedir? Eğlence, oyun, heyecan, gizem, kariyer ve para demektir. Her şeyden önce önemli bir faktördür. Şunu yakından biliyoruz. İnsanlar artık sahne sanatlarının en çok heyecanlısına ilgi göstermektedir. Ateşbazlık en özel sanatlardan birisidir. Haydi sizde hemen şimdi ateş yutan adam olun.
6- Kitabınızın eşsiz güzellikleri ve yenilikçi çözümleri, en etkili şekilde sunduğunu ilk bakışta gözlemleyeceksiniz. Ateşbazlık sanatının donanımlarınıda sizler hazırlayacaksınız. Ateşle hayat bulmak istiyormusunuz. Ateşbaz olmak istiyorsanız sizi ateşbazlığa hazır hale getirecek tüm ayrıntılar özenle yazıldı.
7- Ateşbazlık sanatında farklılıklar ve inivasyonlarla dolu bir kitap şu an elinizde süper bir ateş yutan adam olabilirsiniz. Hem sahne sanatçısı olmak istiyorum hemde çok fazla konuşmadan sahnelerde gösteri sunmak istiyorum diyorsanız ateşbazlık sanatı tam size göre çünki seyirciler susacak sadece sizin gücünüz ve ateşleriniz konuşacak.
8- Üstat ateşbaz hasbora ateşbazlığın tüm inceliklerini püf noktalarını sizler için yazdı. Ateşin keyfini çıkarmak istermisiniz? Ateş yutan adam gösterilerinin yeni tekniklerini öğreneceksiniz. Sahne sanatçısı olmak için bilgi gereklidir. Şimdi kendinizi teorik değil sanki pratik öğreniyormuş gibi hisedeceksiniz.
9- Geleceğinize önem veriyor musunuz modası hiç bir zaman kaçmayan ateşbazlık sizi bekliyor. Haydin sahneye çıkın. Ünlü bir ateşbaz olmak ve ateşbazlığın bütün sırlarını öğrenmek istermisiniz. En seçkin ve gözde ateşbazlık karografilerini ve sunumlarını öğrenip farklı bir ateşbaz olabilirsiniz.
10- Ateşbaz sanatçısı tek başına sahneye çıkıp etkileyici harika gösteriler sunduğu için dünyada kabul görmüştür. Dikkate alınmak dikkatle seyredilmek ateşbazlık sanatının öncüsü ve lideri olmak istiyor musunuz? Sahnede kritik durumlar geliştiğinde neler yapmalıyım sorusunun tüm cevapları. İnsanların ihtiyacı olan heyecan duygusu ateşbazlık sanatını popüler ve halkın beğendiği konumlara yükseltmiştir.
11- Ateşbazlık sanatını öğrenirken beklediğiniz önemli engellerin çıkmadığını göreceksiniz. Ateş çemberleri nasıl yarılır. Barikatlar nasıl patlatılır hepsini öğreneceksiniz.

Ateş yutan adam filminin başrolünü sizin oynamanız için her şeyi hazırladık. Efsane ateşbaz olmak istiyor musunuz? Ateşbazlığı öğreten birisiyle karşılaşsam ne iyi olurdu dediğiniz odlumu? Ateş yutan adam sanatının bombasının pimini şimdi siz çekeceksiniz. Rüzgârı arkanıza alıp sahnelerden salonlara koşacaksınız.
Not: tüm bu fırsatları yakalamışken elinizden bırakmayın. Bu fırsat ele geçecek fırsat değil. Ateşbazlık sanatına ilgi duyan herkese katkı sağlayacak bir kitap sizlerle, Ateşe dair ne varsa bulacaksınız. Yeter ki stilinizi seçin. Özcümle; ateşbazlığın verdiği güzel atmosfer şu an elinizde!
Ateş gibi ateşbaz hasbora

KİTABINIZDAKİLER

Çivilerin camların üzerinde gezmeden, kılıç yutmaya, ateş yemeden ateş yutmaya, ateşleri vücudunuzda gezdirmeden, ateşleri püskürmeye, ateşleri çevirmeden, ateşlerin üzerinde yürümeye kadar tüm karografilerin sırlarını öğreneceksiniz.

NEDEN ATEŞBAZ OLMALIYIM

Son dönemlerde ateş yutan adam gösterilerine talebin büyük ölçüde artması dikkat çekmektedir. Diğer sahne showları insanları daha az cezp etmektedir. Zaten ateşbaz gösterileri her dönem dikkatleri üzerine toplamıştır. Bu düzlemde insanlar yeni ve çekici gösterilerin peşine daha fazla düştü. Sizlerde bu talepten faydalanacaksınız.




KİTAP İSMİ:

ÖNSÖZ İLK YAZILAR

Şimdilerde çöp evler moda oldu. Diğer çöp ev sahiplerine nasıl fark atar onları nasıl geride bırakırız nasıl birinci oluruz sorusunun tüm cevapları geniş ve anlaşılır şekilde yazıldı. Sizlerde modayı takip edip çöp evlerde yerinizi alabilirsiniz. Çöp ev olmak her ne kadar sizi yorsa da çöp ev olduğunuzda inanılmaz heyecanlar ve mutluluklar yaşayacaksınız. Kitabınızda çöp ev tutkunlarının ve karşıtlarında inanılmaz görüşlerine tanık olacaksınız. Biz yazarların okurlara akıl vermeye uzmanmış gibi davranmaya hakkımız yoktur. Bende sizlere çöp ev olmayın. Düzenli olun gibi bir söz söylemeyeceğim. Kitabımın ismini “çöp ev olmanın yolları” olarak uygun gördüm. Zaten hepimizin bildiği gibi çöp ev konusu çok önemlidir. Önemli olan insanların yaşadığı yerler değil ruh dünyalarının rahat ve huzurlu olmasıdır. Endoğrusu olan duygularımızın düşüncelerimizin düzenli olarak yürümesidir.

ARKA KAPAK

Fırsat bu fırsat… Efsanevi çöp evlere sahip olma hayalleriniz gerçek olacak. Çöp ev olup herkese hava atma şansı şu an elinizde yeter ki hamle yapın… Çöp ev nasıl olunur, duygusunu yaşamanın heyecanına var mısınız? En kestirme ve kolay yoldan çöp ev olmanın yolları bu kitapta… 
 
Kitabınızda çöp ev olanların ve çöp evlerini kaybedenlerin gerçek hikâyeleri de var. Dünya nimetlerinden faydalanamamanın yolu çöp evdir.


1- Süper harika bol bol eşyalı eşsiz güzellikteki çöp evlere sahip olmaya ne dersiniz? Bize sorarsanız bu enterasan fırsatı kaçırmayın. Tek başınıza çöp ev olamıyorsanız gücünüzü birleştirecek birilerini bulup onlardan yardım alın. Merak etmeyin en kısa sürede çöp ev olma yeteneğine kesinlikle sahip olacaksınız.

2- Çöp ev olabilmek için en güvenilir en kolay yöntemler… Çöp ev olmanın tüm jargonları tüyoları ve sırlarını öğreneceksiniz. Göz kamaştırıcı süper çöp evlere sahip olmayı düşünürmüsünüz? Çöp ev olmayı yakalama fırsatı kaçacak fırsat değil.

İnanın çöp ev olduğunuzda farklı bir atmosfere bürüneceksiniz. Artık çöp ev sahibi olma sırası sizde… çöp ev olmanın temelini ve zeminini ele geçirdiniz.

Pırıl pırıl görünen karmaşık mı karmaşık görünen eşyaşarınıza bakarak mutlu olacaksınız. Bu duygular ve yaşam tarzı neden sizin hakkınız olmasın ki! Haydi dağınık çöp ev sahibi olun…

Dünyanın en iyi çöp evleri arasına girme fırsatı var. Siz ne dersiniz? Çöp ev olduğunuzda sizleri çok ilginç sürprizlerde bekliyor.

ÇÖP EVLERİN TARİHİ

Çöp evler eski çağlarda hazine değeri taşımaktaydı. Kalabalık ve çok eşyalı mağaralar haramilerin saldırılarına daha çok maruz kalırdı. O dönemlerde mağaralara kapı yerine konan kayalar olurdu. Çöp evler soyulmasın diye bu evlerin kapı bölümlerindeki kayalar daha büyük olurdu.

ÇOK MUTLUYUM

Ülkemizin ve dünyanın her yerinden çöp ev kitabına katkıda bulunan bilgi sunan bireylere teşekkür ediyorum. Fikirler önemlidir. Toplumların iyiye gitmesinin yollarından biriside o konuda edebi eserlerin kaliteli ve çokça olmasıdır. Daha önce zengin olmanın yolları, cesaretli olmanın yolları, illüzyon, ateş yutan adam, karagöz hacıvat öğreten kitaplar yazdım. Şimdi ise çöp ev olmanın yolları kitabımı yayınlamak ve sizlere ulaştırmak çok harika ve süper bir duygu olduğunu belirtmek istiyorum. Çok mutluyum.

KİTAPLAR

www.hasbora.net
0532 543 88 63

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder